OM


Arkitektfirmaet Kim Christiansen bygger på et ønske om at yde kreativ, kontant, konkret og korrekt rådgivning til byggebranchen. Erfaringen fra mere end 20 års virke i den tekniske og administrative del af byggebranchen, kombineret med et stærkt ønske om at forudse konflikter og tværfaglige udfordringer i hele byggefasen således at disse løses proaktivt, praktisk og professionelt, er ligeledes en af de grundlæggende forudsætninger i Arkitektfirmaet Kim Christiansen.

Evaluering og analyse af projekter med henblik på værdiskabning i forhold til arkitektur, økonomi og tekniske løsninger betragtes som en kernekompetence på linje med rådgivning i forbindelse med sammensætning af rådgiverteams og udarbejdelse af samarbejdsbetingelser.

Teknisk rådgivning generelt i byggesager herunder overordnet styring af økonomi, udvikling af byggeprogram, risikostyring, ændringshåndtering, budgettering, udarbejdelse af kontrakter og tværfaglige ydelsesbeskrivelser, tidsplanshåndtering udbud med videre for private såvel som offentlige bygherrer har været og er de gennemgående arbejdsopgaver.

Arkitektfirmaet er medlem af DANSKE ARK.